Geopend Maandag tm Zaterdag van 12:00 uur tot 15:30 uur en van 17:30 uur tot 00:00 uur Zondag van 12:00 uur tot 22:00 uur
Rana pescatrice | Avocado | Asparagi | Salsa al vino bianco Zeeduivel |Avocado | Asperges| Witte wijnsaus Rib eye di Vitello | Carcioffi | Jus di vitello Kalfs rib eye |Artisjokken |Kalfsjus
Rana pescatrice | Avocado | Asparagi | Salsa al vino bianco Zeeduivel |Avocado | Asperges| Witte wijnsaus Rib eye di Vitello | Carcioffi | Jus di vitello Kalfs rib eye |Artisjokken |Kalfsjus Dessert dello Chef
Rana pescatrice | Avocado | Asparagi | Salsa al vino bianco Zeeduivel |Avocado | Asperges| Witte wijnsaus Fregola Sarda | Pecorino | Piselli | Guancialebr> Fregola pastakorrels | Pecorino | Doperwten | Guanciale wangspek Rib eye di Vitello | Carcioffi | Jus di vitello Kalfs rib eye |Artisjokken |Kalfsjus Dessert dello Chef
Rana pescatrice | Avocado | Asparagi | Salsa al vino bianco Zeeduivel |Avocado | Asperges| Witte wijnsaus Carpaccio di manzo | Patate dolci | Liquore di Mirtobr> Rundstartaar |Zoete aardappel | Mirto likeur Fregola Sarda | Pecorino | Piselli | Guancialebr> Fregola pastakorrels | Pecorino | Doperwten | Guanciale wangspek Rib eye di Vitello | Carcioffi | Jus di vitello Kalfs rib eye |Artisjokken |Kalfsjus Dessert dello Chef
Aubergine | Basilicum | Tomaten | Mozzarella | Olijven
Burrata | Cherrytomaten | Bresaola (gedroogd rundvlees)
Tempura gefrituurde octopus | Tonijn tataki | Zwarte knoflook
Gegrilde tijgergarnalen | Venkel | Brandy | Citroenmayonaise
Piemontese rundertartaar | Truffel mayonaise | Koningsoesterzwam | Pecannoten
Italiaanse kaasselectie..... Supplement charcuterie + 12,50
Verse zwarte truffel
Tagliolini | Pesto | Sperziebonen | Aardappelen
Tagliolini | Zwarte truffel | Salie | Grana Padano
Linguine | Vongole | Peterselie | Cherry tomaten
Tagliolini | Kreeft | Garnalen en langoustines | Peterselie
Risotto| Rode paprika | Peterselie | Olijven | Guanciale wangspek
Verse truffel
Koningsoesterzwammen | Polenta | Zoete aardappel | Paddenstoelenjus
Wilde dorade | Groenten | Aardappelen | Salmorigliosaus
Griet | Citroen | Witte wijnsaus | Groene romanesco bloemkool
Ossenhaas | Aardappel Mille-Feuille | Eekhoorntjesbrood | Paddenstoelensaus
Ossobucco | Ricotta | Spinazie | Seizoensgroenten
Fassona Piemontese Prime Rib (1 kg. per 2/3 persons) | Seizoensgroenten
Pasta with garlic and olive oil
Green salad
Citroen sorbetijs | Prosecco | Vodka
Authentieke Italiaanse recept
Panna cotta | Kokosnoot | Passievrucht | Witte chocolade roomijs
Taart | Citroen crème | Meringue
Vraag onze bediening voor onze dessert van de dag
Italiaanse kaasselectie